Ga naar de inhoud
Home » Trots partner van Stichting Springzaad

Trots partner van Stichting Springzaad

Vandaag zijn wij trots partner geworden van Stichting Springzaad. De eerste partner van deze mooie stichting in Zeeland! We zijn blij dat we met Springzaad kunnen samenwerken en hopen dat we veel leuke speelnatuur en groene schoolpleinen mogen realiseren.

Wat is Stichting Springzaad?

Stichting Springzaad is een Nederlandse organisatie die zich inzet voor het creëren van natuurlijke speelomgevingen voor kinderen, ook wel speelnatuur genoemd. De missie van Springzaad is om kinderen de mogelijkheid te bieden om te spelen, ontdekken en leren in een natuurlijke en avontuurlijke omgeving.

De organisatie promoot het belang van groene schoolpleinen, natuurspeeltuinen en andere natuurlijke speelplekken als essentieel onderdeel van de ontwikkeling van kinderen. Ze bieden advies, trainingen en ondersteuning aan scholen, gemeenten en andere betrokkenen om hen te helpen bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van groene speelruimtes.

Springzaad organiseert ook evenementen, workshops en conferenties om kennisuitwisseling en samenwerking tussen professionals op het gebied van natuurlijk spelen te bevorderen. Ze streven naar een wereld waarin elk kind toegang heeft tot veilige, stimulerende en uitdagende speelnatuur, die bijdraagt aan hun fysieke, mentale en emotionele welzijn.